Zomerse strandmuziek

In de afgelopen decennia zijn er talrijke songs verschenen die gerelateerd zijn aan het zomerse strandleven. In de jaren zestig van de 20e eeuw luisterden onze (groot)ouders naar het swingende ‘Brandend zand’ van Anneke Grönloh en in de jaren tachtig had de populaire band Wham! een enorme hit met ‘Club Tropicana’.

Strandkleding

De bijbehorende muziekvideo’s laten de mooiste strandkleding zien, waardoor we wellicht geïnspireerd raken om op zoek te gaan naar de meest elegante badmode. Wist je dat deze online kledingshop, die prachtige jongens- en meisjeskleding verkoopt, op dit moment maar liefst 40% korting geeft op de allerleukste badmode? Ook is de zomerse meisjeskleding sterk afgeprijsd, dus laat je dochter eens een kijkje nemen bij deze webshop. Zij zal beslist een of meerdere kledingstukken vinden van haar gading, en dat voor maar weinig geld!

Naar het strand

De eerstvolgende keer dat we het strand bezoeken gaan we gekleed in onze nieuwste badmode en luisteren we naar ‘We’re going to Ibiza’ van de Vengaboys of naar ‘Vamos à la Playa’ van Righeira, om alvast in de ‘Zon, zee en strand’-stemming te komen. Ook onze kinderen zingen de songs luidkeels mee, terwijl ze gekleed gaan in hun favoriete jongens- en meisjeskleding voor op het strand.

shesha